Welcome, visitor! [ Register | Login

Un concurent la “Vocea României” din echipa lui Smiley, cercetat de politie pentru doua talharii – VEZI despre cine e vorba si ce spune artistul despre acest caz

Articole November 13, 2013

Unul dintre concurenţii din echipa lui Smiley de la “Vocea României” este cercetat de poliţie în două dosare pentru tâlhărie.
Publicat Astăzi, la 08:42

Citeste si…
S-a căsătorit cu bărbatul ideal. La câteva zile a rămas şocată după ce a aflat ce secret ascundea
REALITATEA.NET
George Cristian Secioreanu este acuzat ca ar fi furat telefonul unei persoane necunoscute intr-un club din Capitala.

“Victima a intrat în discuție cu el şi apoi au plecat amândoi la baia din club. Acolo el (n.r. George) i-a cerut telefonul să sune pe cinva şi nu a dorit să îl mai returneze. Până la urma posesorul l-a luat înapoi. Victima a plecat din club şi a fost urmărită de acelaşi individ. Când au ajuns pe bulevardul I.C. Brătianu i-a smuls telefonul din mână şi dus a fost”, au declarat niste surse pentru ring.

Mai mult, timp de patru zile, dosarul de tâlhărie a fost catalogat ca fiind unul cu “autor necunoscut”. În cele din urmă, poliţiştii l-au prins şi l-au dus în faţa instanţei unde au prezentat fapta şi au cerut arestarea preventivă a lui George timp de 29 de zile. Judecătorul a respins atunci reţinerea. “Acesta nu a fost singurul dosar. Mai târziu pe numele lui s-a mai întocmit un dosar penal, tot pentru tâlhărie, dar la o altă secţie”, au mai declarat sursele.

Surse din anturajul tânărului au povestit despre o boală pe care Secioreanu ar avea-o, şi anume cleptomania.

“El are boala asta de mult, îi e greu să recunoască, dar nu se poate abţine să nu fure. A fost dat afară din căminul de la Conservator pentru că a furat şi de acolo. Are interdicţie în Mojo, cafeneaua din Centrul Istoric unde se face karaoke, pentru că nu-şi plătea consumaţia şi pleca pe furiş”, a povestit un prieten al lui George. Alt prieten, coleg la “Vocea României”, a adăugat: “Pe lângă datoriile pe care le avea la fosta iubită, care obişnuia să-i achite şi consumaţia în oraş, într-o seară, la karaoke, i-a furat banii şi telefonul, pe care am auzit că i le-a înapoiat ulterior. Unui alt prieten, care l-a primit să locuiască în casa lui pentru că nu-şi permitea o chirie, i-a furat hainele, o geantă scumpă şi o boxă, apoi a dispărut. Toţi ştiam că fură, dar ne așteptam să nu o facă şi cu prietenii”.

Smiley, antrenorul lui George de la “Vocea României”, a mărturisit că nu ştie absolut nimic despre cazul concurentului din echipa sa.

“Nu ştiu, n-am auzit nimic. Pe mine nu m-a furat. De cine e vorba? De George? O să îl întreb… Pe mine mă interesează mai puţin detaliile astea, mă interesează performanţa şi parcursul lor ca artişti”, a spus artistul.

No Tags

83 total views, 1 today