outlaw

Blog general, articole de interes general
Cum sa alegi ochelarii de soare potriviti pentru vara 2018

Cum sa alegi ochelarii de soare potriviti pentru vara 2018

Vara este in toi, asa ca e timpul sa te pregatesti pentru a merge la plaja. Ia in considerare toate sfaturile cu privire la alegerea unei perechi de ochelari de soare pentru vara 2018.

Cum sa alegii modelul de ochelari

Inainte de a alege perechea de ochelari  care consideram ca ni se potriveste, e bine sa luam cateva lucruri in considerare.  Conturul si forma fetei  nu este singurul factor decisiv atunci cand vine vorba de achizitionarea unei perechi de ochelari, dar cu siguranta este important.  Forma fetei are mai multe trasaturi: rotunda, ovala, triunghiulara, in forma de inima, etc. Incearca sa te privesti in oglina pen tru a realiza forma fetei si a intelege exact de ce ochelari de soare ai nevoie.

Fata este rotunda

O fata rotunda are un aer definitoriu. Cauta ochelarii care sa contrasteze cu trasaturile fetei. Ramele care sunt mai late vor da impresia ca obrajii sunt mai subtiri. Daca utilizati ochelarii ochi de pisica vor face chipul mai subtire si mai ascutit, iar cadrele unghiulare vor largi fata. Cauta sa eviti ochalrii rotunzi care merge pe forma fetei.

Fata este ovala

Este forma ideala cu care puteti experimenta orice tip de rame de ochelari de soare.  Majoritatea se potrivesc  formei fetei, iar singurul lucru pe care trebuie s ail evitati sunt ochelarii de soare cu rama lunga care alungesc forma fetei.

Daca fata este patrata

Evita orice tip de ochelar cu forme ascutite fiindca nu contrasteaza cu forma fetei. Completeaza structura puternica a  fetei cu un cadru rotunjit, ochelari model aviator.

Reguli pentru fiecare contur al fetei

Exista cateva reguli care trebuiesc respectate indifferent de forma fetei.

Culorile: Ochelarii de soar ear trebui sa completeze culoarea parului, tonul pielii pentru o atractie naturala.

Lungimea parului: Parul doarece este sip e langa fata,  are un efect imediat asupra modului cum este forma fetei. Parul mai lung tinde sa atenueze caracteristicile, in timp ce parul mai scurt le lasa expuse.

Nu te teme sa investesti: Ochelarii de soare protejeaza ochii, de aceea investitia trebuie sa fie pe masura. Ochelarii de soare ieftini nu au calitate, longevitate si putere de protective asemanatoare celor mai scumpi.

Probati ochelarii de soare: Incercati sa probati ochelarii de soare inainte de a achizitiona o pereche. Testati diferite culori si stiluri.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.